A kialakult helyzetre való tekintettel a weboldal átmenetileg nem üzemel, rendeléseket nem tudunk teljesíteni! Megértésüket köszönjük!

Segítünk választani!

+36 70 394 7260

info@kidmotors.hu

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat


Az Ön által megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a weboldaltól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Az adatokat kizárólag elektronikus formában tároljuk, azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az átadott adatokat legfeljebb öt évig tároljuk. Az árajánlatkérés során önkéntesen megadott személyes adatokon kívül semmilyen más adatot nem gyűjtünk és nem tárolunk a látogatókról. Az adatkezelés jogalapját a lentebb hivatkozott jogszabályok szolgáltatják, célja pedig az árajánlatkérő személyes adatainak rögzítése a sikeres teljesítés érdekében. A weboldal használatakor az adatok megadása önkéntes, annak használatával azonban minden látogató elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatot.


Vonatkozó jogszabályok


A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;

Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény.

(c) 2004-2019 All rights reserved - KidMotors.hu

Készítette: Weboldal-Center